23948sdkhjf

Ny VD för Mekanotjänst Industrier

Företaget välkomnar ny VD som efterträder Jörgen Robèrt
Den första maj tillträdde Lennart Edling som ny VD och koncernchef för Mekanotjänst Industrier. Lennart kommer närmast från motsvarande befattning på Lantmännen Maskin. Han efterträder Jörgen Robèrt.

– Nu när Jörgen Robèrt har valt att lämna sin befattning är vi glada att vi har hittat en bra efterträdare som kan fylla hans plats, säger Christer Fransson VD för moderbolaget Mekanotjänst Holding i ett pressmeddelande.

Kunden i fokus
Lennart Edling har gedigen erfarenhet som VD och har de senaste åren drivit förändrings- och utvecklingsprojekt inom anläggnings- och jordbruksmaskinbranschen inom Lantmännen Maskin AB. Hans bakgrund, inom marknad och inköp samt ekonomi och ledarskap, passar väl in i den höga kompetens som finns inom Mekanotjänst.

– Trots ett oroligt marknadsläge ser utvecklingen inom Mekanotjänst positiv ut. Jag ser att mycket är på gång och gjorda förbättringar visar tydliga resultatVi fortsätter det fina arbete som pågår med att stärka nya och befintliga kundsamarbeten. Genom kundanpassade lösningar kan omsättningen öka samtidigt som lönsamheten förstärks. Vi har goda förutsättningar och vi ska säkerställa att den gynnsamma utvecklingen fortsätter, säger Lennart Edling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093