23948sdkhjf

Maintpartner förvärvar EAutomation

Företagets mål att växa i Sverige fortsätter och genom förvärvet kommer de kunna stärka sin närvaro på marknaden
Mainpartners ambition att växa i Sverige, genom etableringar på nya orter, organiskt och med nya förvärv. Förvärvet av EAutomation stärker nu Maintpartners position ytterligare till att bli Sveriges ledande underhållspartner.

– Tillsammans med EAutomation kan vi utöka och bredda våra kompetensområden och tjänsteutbud, vilket skapar ytterligare mervärde för våra kunder, anställda och ägare, säger Peter Revay, VD för Maintpartner AB i ett pressmeddelande.

EAutomation i Karlskoga
EAutomation har idag 10 anställda med en omsättning på närmare 14 000 tkr. Företaget erbjuder el och automationslösningar för industri, vatten/avlopp och fastighet, från förstudie till färdig maskin. De erbjuder underhåll, service, uppdateringar, ombyggnader och konstruktioner, för befintliga anläggningar såväl som nya utrustningar. Deras kunder finns inom smide, verkstäder, läkemedel, försvar, vatten/avlopp och energi.

– Det finns många fördelar med att vi nu bli en del av en stor koncern. Vi kommer ännu bättre kunna uppfylla kundernas förväntningar inom området industriell automation och förstärka våra möjligheter ytterligare att vara kundens naturliga val av samarbetspartner, säger Björn Karlsson, VD EAutomation AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094