23948sdkhjf

Swegon förvärvar Coolmation

Företaget förvärvar brittiska Coolmation Group
Swegon, marknadsledande producent och leverantör av energieffektiva ventilations- och klimatsystem och det största helägda bolaget inom Investment AB Latour, har tecknat avtal om att förvärva brittiska Coolmation Group.

Växande verksamhet
Coolmation Group är ett av Englands snabbast växande företag inom kyla och luftbehandling och omsatte ca 8 miljoner GBP 2012. Coolmation Group består av tre verksamhetsgrenar som inkluderar försäljning, service samt uthyrning av kylmaskiner.
Företaget är beläget i Ringwood i södra delen av England med ytterligare fyra kontor runt om i landet och sysselsätter 70 anställda inklusive ett rikstäckande team av utbildade service-och underhållstekniker.

-Med 30 års erfarenhet är Coolmation etablerade i England som en pålitlig produkt- och serviceleverantör av kylmaskiner och vi ser detta som ett ypperligt tillfälle att växa på en av våra prioriterade marknader. Förvärvet kommer att öka våra marknadsandelar i England genom att förse oss med ytterligare en säljkanal för våra Blue Box-produkter, säger Hannu Saastamoinen, CEO, Swegon i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094