23948sdkhjf

Axelent Engineering förvärvar Innoqlura

Gislavedsföretaget satsar på spetskompetens och utveckling för att möta efterfrågan
Från att ha varit en tillverkare av specialmaskiner har Axelent Engineering AB utvecklats till att bli ett komplett kunskaps- företag inom automation och industrieffektivisering. Ökad efterfrågan kring, analys och flödeslösningar, PLM (Product Life Management) samt ett bredare ansvarstagande kring hela produktprocessen ute hos kund har gjort att man nu satsar på spetskompetens inom produktutveckling och industridesign genom förvärv av Innoqlura AB i Huskvarna.

-Vi värnar om att skapa lönsamma flöden, när det behövs och där det behövs. I takt med att vi kommer in i företagets olika processer får vi också ett ökat ansvar. Vi märker då hur många områden går in i varandra och vi får fler och fler förfrågningar om större åtaganden, Richard Skogward, VD Axelent Engineering i ett pressmeddelande.

"Vi förvärvar och förädlar"
-Vi såg potentialerna och, inte minst, kände passionen för design och funktionell formgivning hos dessa nio spets- kompetenser. Tillsammans med vår starka och framtidsori- enterade ägare Axelent Group beslutade vi därför att tacka ja när vi fick förfrågan om att förvärva Innoqlura. Och nu i januari blev allt klart.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078