23948sdkhjf

Slagskott blev startskott i Sala

Så blev det äntligen dags för Repay att inviga sin nya anläggning i Sala. Under onsdagen bjöds kunder och samarbetsparters in till en officiell invigning. Ett 50-tal besökare bjöds på lunch tillagad över öppen eld och visning av anläggningen, som sedan invigdes med ett slagskott.
– Det var en riktigt bra dag. Vi fick många positiva signaler av både befintliga och potentiella kunder. Extra trevligt att kommunstyrelsens ordförande Per-Olov Rapp hälsade oss välkomna till Sala kommun för det känns jättekul att vara här, berättar platschef Henrik Eliasson.

Själva etableringen har gått enligt plan. Från att ha haft en säljare i Mälardalen-området under våren, till att en lämplig lokal i Sala hittades under augusti, för att så småningom bli en komplett anläggning med både skärmaskiner och operatörer.
– Som vanligt blir det alltid lite senare än man önskar men från och med 15 oktober har vi kört full fart, säger Henrik Eliasson.

Precis som övrig verksamhet inom Repaykoncernen och Repay Invest AB är inriktningen skärning av stålämnen (gas-, laser- och plasmaskärning) samt att producera små serier med kortare leveranstid. Målet för Repay i Sala är att fortsätta växa och bli en stark lokal aktör på orten. Potentialen på marknaden och den aktuella lokalen ger rätt förutsättningar för att så småningom kunna anställa ännu fler personer. Repay hoppas givetvis att den här inledningen kommer att leda till serieseger.

– Självklart tar vi också SM-guld, avslutar Henrik Eliasson med ett leende.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079