23948sdkhjf

Han ska leda Repay

Komponentleverantören har rekryterat ny vd för koncernens moderbolag Repay Invest och Repay Syd.
Det är Mikael Lindberg som utsetts till tjänsten som ny vd på Repay, en av Sveriges största leverantörer av figurskurna och kapade stålprodukter.

– Rekryteringen av Mikael är ett led i vår offensiva satsning för att fortsätta växa. Vi siktar på att nå en omsättning på en miljard inom koncernen och en marknadsorienterad lagbyggare som Mikael är helt rätt för att leda det arbetet, säger ägaren Petter Mikaelsson, som i och rekryteringen kliver av som vd för Repay Syd.

Mikael Lindberg har lång erfarenhet som ledare och kommer senast från Martinsons, där han arbetade under drygt sju års tid. Hos Martinsons ansvarade han för verksamhetsområdena byggsystem, träbroar och entreprenad.

– Efter sju lärorika och spännande år på Martinsons ser jag nu fram emot att hjälpa Repay att ta nästa kliv i sin utveckling. Det är riktigt inspirerande att få möjligheten att kliva in i verksamheten i det expansiva skede som Repay är inne i, säger Mikael Lindberg.

För föregående verksamhetsår så omsatte koncernen drygt 500 miljoner kronor. Tillväxten har skett både organiskt och genom ett flertal förvärv av strategiskt viktiga enheter.

– Tidigare vd:n för Repay Syd, Petter Mikaelsson, kommer även i fortsättningen att ansvara för styrelsearbetet inom Repay och fortsätter arbetet inom koncernledningsgruppen. Utöver det kommer han också att utveckla bolagen inom sin koncern No Plan B.

Olov Hultdin, som tidigare var vd för Repay Invest, ansvarar nu för entreprenörsskolan inom No Plan B.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079