23948sdkhjf

Maskinorder till Din Maskin

Blomberg & Stensson har investerat i en stans- vinkelsax
De är verkstadsföretaget i Katrineholm som specialiserat sig på plåt- och rörbearbetning. Produktionen är flexibel från prototyper till serieproduktion i små och medelstora serier samt tillverkning av egna produkter. Blomberg & Stensson tillverkar alltifrån enkla detaljer till komplexa och kompletta produkter och kan även erbjuda konstruktion, pulverlackering och montering.

-Jag kan säga att det var personrelationer som influerade vårt köp av maskin den här gången berättar Kimmo Frondelius, VD på Blomberg & Stensson i ett pressmeddelande. När jag kontaktade Din Maskin inför vår investering visade det sig att de hade en lämplig maskin tillgänglig för oss så det var bara att slå till!

Maskinen som Blomberg & Stensson har köpt av Din Maskin AB är en SG6, stans- vinkelsax med hög prestanda och teknik. Maskinen har en laddare som laddar materialet mycket snabbt. Den har även en manipulator som innehåller en X-rörelse på över 3000 mm samt en Y-rörelse driven med 2 stycken synkroniserade kulmutterskruvar. Detta ger maskinen en högre acceleration och förflyttningshastighet.

Stativet garanterar noggrannheten i förflyttningarna. Maskinen har en vinkelsax med möjligheter att programmera klippet både vad beträffar hastighet och klipplängd. Blomberg & Stensson har dessutom utrustat sin maskin med t ex lyftande skrottransportör för klippskrot, elektronisk dubbelplåtskontroll samt en staplingsenhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.188