23948sdkhjf

Stor vinst med Prosmart system

Prosmart MPS-system har gett Skandinaviska Glassystem AB bättre kontroll på hela materialflödet – från inköp till färdig produktion
-När vi valde leverantör av affärssystem var det en förutsättning att systemet skulle vara kompatibelt med det dokumenthanteringssystem (PDM-system) vi använder, säger Christer Hoffenback i ett pressmeddelande och fortsätter:
Prosmart mötte detta krav. Vi har fått med alla våra CAD-filer in i affärssystemet vilket innebär att vi numera har alla uppgifter på en och samma plats. Vi har därmed minskat risken för den mänskliga faktorn.

-Med upp till 850 000 artiklar i omlopp är det också enormt viktigt för oss att ha kontroll på hela materialflödet. Med hjälp av Prosmart System AB MPS-system vet vi precis vad vi köpt, vad som levererats och vad vi har kvar på lager, vilket medför att vi sparar både tid och pengar. Och det krävs ingen manuell handpåläggning av oss – systemet gör jobbet åt oss.

-För oss innebär Prosmart MPS-system en stor vinst. Det är smidigt och tidsbesparande, och dess flexibilitet möjliggör anpassningar så att det speglar just vår verklighet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079