23948sdkhjf

Monitor expanderar internationellt

Monitor ERP System AB är det nya namnet på Monitor Industriutveckling AB med huvud-kontor i Hudiksvall. Företaget expanderar på den internationella marknaden och namnbytet innebär att man direkt förstår att företaget tillhandahåller ett affärssystem (ERP-system).
Monitor Industriutveckling AB satsar på den internationella marknaden och går ut med internationellt namn, Monitor ERP System AB.

– Vi expanderar och har fått allt fler samarbetspartner och representanter i fler länder. För att följa den utveckling som råder känner vi att vi vill möta marknaden även genom vårt företagsnamn. Företag som funderar på att byta affärssystem ska veta vad vi gör och att affärssystemet MONITOR kan vara något för just dem, säger Morgan Persson, VD på Monitor ERP System AB i ett pressmeddelande.

Internationella kunder
Tanken på att byta företagsnamn har funnits en längre tid och under sommaren blev det nya namnet godkänt av Bolagsverket. För Monitor ERP System AB kommer namnbytet även att underlätta när det gäller att kommunicera med potentiella kunder i ett mer globalt perspektiv.

– I september startade vi ett systerbolag i Finland för att kunna ta ytterligare steg i vår etablering på den finländska marknaden. Med det i åtanke känns det helt rätt att vi har ett företagsnamn som är mer gångbart på den internationella marknaden, förklarar Åke Persson, ägare och grundare av Monitor ERP System AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11