23948sdkhjf

Nu etablerar sig svenska Monitor i Tyskland

Svenska Monitor ERP System AB vars programvara utnämndes till årets affärssystem 2022 i både Sverige och Tyskland, etablerade sig med dotterbolag i Düsseldorf, Tyskland, i februari 2023.

Med sitt affärssystem vänder sig Monitor mot små och medelstora tillverkande företag och industrier. Företaget har sedan tidigare kontor i Norge, Finland, Polen, Malaysia, Singapore och Kina, vid sidan av huvudkontoret i Sverige. Kunderna finns även de över hela världen och inom en stor bredd av tillverkningsindustrin. 40 procent av företagets kunder finns idag i Sverige.

Affärssystemet används bland annat av HANZA, Koenigsegg Automotive AB, och LEAX Group med flera.

Att Monitor nu även etablerar sig i Tyskland beror bland annat på att det nyligen införts en lagändring som kräver att tyska tillverkningsföretag ser till att sociala och miljömässiga standarder efterföljs i leveranskedjan.

– Vi ser att vi kommer att kunna lösa många utmaningar som tyska företag står inför då vårt affärssystem hjälper våra kunder att automatisera, effektivisera och få kontroll på hela verksamheten, säger Johan Holmsten, global sälj- och marknadschef på Monitor ERP System.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Hydro tillverkar första byggsystemet av 100 procent återvunnet aluminium
Priset på batterimetaller sjunker
Tävlingen ska få unga intresserade av plåtslageri
RobotCenter Laxå levererar till Frankrike
Underskott på zinkmarknaden
SSAB och Stålgross för fossilfri framtid
Andra Nordiska Medier
Verkstäderna
Process Nordic
UochD

Tipsa en kollega

0.221