23948sdkhjf

Mekanotjänst blir mer konkurrenskraftiga

Internationellt godkänd svetscertifiering (ISO 3834-2) öppnar nya möjligheter för Mekanotjänst och stärker deras position på marknaden
Med svetscertifieringen SS-EN ISO 3834-2 har Mekanotjänst i Ljusdal AB fått ett nytt verktyg som underlättar för expansion såväl nationellt som internationellt, då certifieringen är godkänd standard världen över. Den innebär också att Mekanotjänst nu snabbt kan uppfylla de förväntningar som ställs inom branscher med mycket höga kvalitetskrav. Dessutom säkerställs en kontinuerlig utveckling av produktionen.

Ökad konkurrenskraft
Mekanotjänst gör en framtidssatsning och svetscertifieringen 3834-2 är bara ett första steg i ledet att öka sin konkurrenskraft.

― Genom certifieringen kan vi vara med och konkurera om jobben i branscher där kvalitets-kraven är väldigt höga, t ex inom sjöfart, järnväg, fordons-, kärn- och vindkraftsindustri, menar Hans Nohrlander, sälj- och marknadsansvarig på Mekanotjänst i Ljusdal i ett pressmeddelande.

― Certifieringen innebär att Mekanotjänst har full kontroll genom hela processen, från inköp till eftermarknad. Nästa steg i vår framtidssatsning blir svetscertifiering ISO 15085, avslutar Hans Nohrlander. Nu hoppas vi på ett uppsving i efterfrågan av våra kvalificerade svetstjänster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094