23948sdkhjf

Stacke Hydraulik kan bli Årets internationella utmanare

– tack vare matchmaking på Elmia Subcontractor
Skillingarydsföretaget Stacke Hydraulik är nominerade till priset Årets internationella utmanare som delas ut av Enterprise Europe Network (EEN) på Jönköpingsgalan i oktober. Priset – som i år delas ut för första gången – går till ett regionalt företag som tagit ett betydande steg ut på den internationella arenan.

Stacke Hydraulik nomineras tack vare att de har deltagit i matchmaking-event under Elmia Subcontractor och därigenom hittat nya affärspartners i utlandet.

– Det är kul att det uppmärksammas. Matchmakingen var ett bra arrangemang som gav ett flertal leads. Vi arbetar aktivt med två av dessa idag och ett tredje är på gång, säger företagets vd Bengt Staude.

Stacke Hydraulik tillverkar hydraulcylindrar och hydrauliska system för mobila samt industriella applikationer.

Nomineringen i sin helhet: "För att möta en allt tuffare global konkurrens har Stacke Hydraulik valt att aktivt söka nya konkurrenskraftiga inköpskanaler i Europa. Genom att delta i matchmaking-event under Subcontractor på Elmia har man hittat nya affärspartners i flera olika europeiska länder som lett till en positiv utveckling för företaget."

Övriga nominerade är Vinhuset och JES AB. Priset delas ut på Jönköpingsgalan den 13 oktober.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062