23948sdkhjf

ESAB outsourcar

Citec har tecknat ett ramavtal med ESAB AB för utlokaliseringen av ESABs tekniska dokumentationsavdelning till Citec. I samband med utlokaliseringen övergår personal från ESAB till Citec. Dokumentationsexperterna kommer att ha sin arbetsplats på Citecs kontor i Örebro i Sverige.
Citec slöt ett långsiktigt samarbetsavtal med ESAB AB år 2011. ESAB är världsledande inom svetsning och skärning och en internationell leverantör av produkter, know-how och service inom området. Citec tillhandahåller tjänster för ESAB inom projektledning, mekanisk konstruktion och beräkningar, samt teknisk dokumentation och illustration.

-Citec var det naturliga valet för ESAB, företaget är en perfekt match för våra krav, de har de rätta meriterna och verktygen, erfarenhet av internationella projekt, kompetens och beprövade processer för att möta ESABs krav och behov, säger Pär Carlson vid ESAB i ett pressmeddelande.

Nyanställningar
Citecs kontor i Örebro kommer att växa till 11 personer och det finns utrymme för ännu fler anställda allteftersom företagets verksamhet i området växer.

-Det här är en mycket bra och viktig stad för oss att ha kontor i, eftersom vi är nära våra kunder här, säger Michael Smirnoff, VD för Citec Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14