23948sdkhjf

Norelem släpper ny komponentserie i rostfritt stål

Specialisten på standardkomponenter, norelem, har nytt sortiment bestående av skruvar, muttrar och brickor i rostfritt stål. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Det nya sortimentet har högre korrisions- och syrabeständighet samt god bearbetbarhet vilket gör de idealiska vid användning i krävande och påfrestande miljöer.

A4-kvalitetsserien kommer att komplettera det befintliga utbudet av A2-kvalitet. Den uppgraderade A4-kvalitetsserien i rostfritt stål gör det möjligt att använda komponenterna I närhet av saltvatten, såsom skeppsvarv, vilket inte hade varit möjligt för komponenter i rostfritt stål av lägre kvalitet som då skulle rosta.

Med vårt nya sortiment av kopplingselement i rostfritt stål av A4-kvalitet kan vi tillhandahålla ännu fler standardkomponenter som kan motstå exponering i miljöer med höga krav, till exempel inom marinindustrin och i badbassänger som är föremål för högre surhetsnivåer, säger Marcus Schneck, VD för norelem i pressmeddelandet.

Eftersom rostfritt stål kan vara gjorda av över 160 olika legeringar har norelem sett till att A4-serien tillhör gruppen autentiska stål, även kallat kromnickelstål. Den höga halten krom i stålet gör komponentserien så korrosionsbeständiga.

Kopplingelementen i rostfritt stål av A4-kvalitet finns i norelems 2022-utgåva av THE BIG GREEN BOOK.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.157