23948sdkhjf

Albin Metals räknar med tillväxt

Koncernen redovisar ett varierande resultat och fokuserar på att fortsätta öka lönsamheten inför kommande halvår samtidigt som de fokuserar på tillväxt av nyförvärvet Mattssons Mekaniska
Första halvåret 2012 har varit spännande för Albin Metals. Hela verksamheten kommer att mer än fördubblas på helårsbasis samtidigt som de har haft en något svag efterfråga första halvåret. Albin Metals har aktivt deltagit i rekonstruktionen av Mattssons Mekaniska och samtidigt ökat sitt engagemang i intressebolaget Stacke Metall.

Fördubblad omsättning
Under våren har Albin Metals framgångsrikt genomfört en rekonstruktion av Mattssons Mekaniska AB i Vaggeryd. Mattssons omsätter ca 30 miljoner kronor på helårsbasis, vilket innebär en fördubbling av Albin Metals koncernens omsättning och ge ett positivt resultatbidrag, meddelar företaget i rapporten.

Räknar med tillväxt
Totalt innebär detta att koncernen kommer att växa starkt och spänna över ett betydligt större marknadssegment och en betydligt större affärsvolym framöver. Den närmaste tiden skall Albin Metals fokusera på ökad lönsamheten i samtliga verksamheter i gruppen och lyfta koncernen till en ny nivå.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078