23948sdkhjf

Stålföretaget om tillskottet: "Är en milstolpe för oss"

RJ Stålteknik AB är en komplett skärleverantör med flertalet skärmaskiner som även bockar och svetsar i svart, vitt och aluminium. Det senaste tillskottet är en laserlinje från Salvagnini.

Företaget drivs av Johan Lindh och Rikard Bjarnhagen som båda har lång erfarenhet av branschen och ser mycket positivt på det senaste tillskottet som togs i drift under våren, 2022.

Den nya investeringen är en L5-30 med tillhörande ADL ladd utrustning och MCL sortering. L5-30 är unik med Salvagninis patenterade ”kompass” där skärhuvudet har en extra knäled som gör att huvudet kan röra sig fritt i upp till 5G. Dessutom kan anläggningen producera obemannat, då sorteringsroboten MCL har fyra bord för avlastning med plats för upp till 20 pallar.

Johan Lindh, ägare och projektledare på RJ Stålteknik, berättar för oss att den nya laserlinjen är en milstolpe för företaget.

Investeringen av denna helautomatiserade laserlinje från Salvagnini möjliggör att vi ökar produktionskapacitet rejält och kan mätta orderingången. Samtidigt blir vi väldigt konkurrenskraftiga då laserlinjen klarar obemannad drift under längre tid. Denna investering är en milstolpe för RJ Stålteknik AB och är helt i linje med företagets visioner.

Han tillägger:

– Vi kan med denna laserlinje erbjuda kostnadseffektiva skurna detaljer i större serier med bas i södra Norrland.

Johan Lindh ser ljust på framtiden och berättar att företaget just nu kollar på fler investeringar.

Vi är i full drift med nya laserlinjen och ser en synnerligen god orderingång inom alla segment. Vi har samtidigt rekryterat kompetenta medarbetare och ser optimistiskt på framtiden. RJ Stålteknik AB följer sin strategi och kollar på fler investeringar under 2022 för att öka produktionskapacitet och bredda produktsortimentet, avslutar han.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.156