23948sdkhjf

Svenska Elektrod breddar sitt utbud

Företaget har nyligen tecknat avtal med en världsledande tillverkare som generalagent av utrustning och förbrukningsmaterial för röntgenprovning och ultraljudsprovning på den svenska marknaden
Svenska Elektrod AB har under de senaste åren breddat sitt verksamhetsområde från att enbart sälja svetstillsatsmaterial och svetsrelaterade produkter till att nu med tre verksamhetsområden erbjuda kunder allt inom Svets, Värmeskydd och Oförstörande Provning.

Ökat behov och intresse
Allt eftersom verksamhetsområdet för OFP och kundbasen för densamma växer har också förfrågningar på andra områden än Penetrantprovning och Magnetpulverprovning kommit upp.

-Vi har sett att den svenska marknaden för Oförstörande Provning har varit begränsad och som följd har utövarna haft svårt att veta vilka hjälpmedel vad som finns ute i världen. Det ska vi på Svenska Elektrod hjälpa till att ändra på och våra nytecknade avtal är ett steg i rätt riktning för det, säger Karl Eriksson, Produkt- och Försäljningschef Oförstörande Provning & Kemikalier på Svenska Elektrod AB i ett pressmeddelande.

Avtalen som Svenska Elektrod har tecknat, innebär ensamrätt i Sverige på försäljning av utrustning och förbrukningsmaterial från Foma Bohemia Ltd., Shantou Institute of Ultrasonic Instruments Co. Ltd., Starmans Electronics s. r. o. och Tritex NDT Ltd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063