23948sdkhjf

Ökar försäljning av rostfritt stål

Med nyetablering i Västerås och förstärkning på säljsidan ska Stappert Sverige fortsätta att öka marknadsnärvaron i Mälardalen.

Stappert håller lager med rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter. Här finns rundstång, ämnesrör, plattstång , kilstål , fyrkant, sexkantstång, rör, rördelar, vinklar, profiler och plåt.

Vi talar med Fredrik Wallman som är försäljningschef på Stappert i Västerås om höga stålpriser och tillgång på stål:

– Stålmarknaden har under hela 2021 och 2022 upplevt en utveckling med konstant ökande priser och bristande utbud inom många produktområden. De flesta insatsvaror har ökat markant i pris och ökningarna är tydligast vad gäller legeringstilläggen, energi- och transportkostnaderna. Situationen har eskalerat under vintern och nu under våren i samband med invasionen av Ukraina så har marknadssituationen komplicerats avsevärt, berättar Fredrik Wallman för oss och fortsätter: 

– Genom att Stappert är en utav Europas ledande rostfria grossister har vi stora förutsättningar för att serva våra kunder med rostfritt stål. Vår inköpskraft och lager i elva europeiska länder kommer våra kunder tillgodo.

Nu har de tagit in förstärkning på säljsidan. Det är Mathias Andersson som anställts. Han ska ha lång erfarenhet av försäljning av rostfria produkter.

– Mathias Anderssons styrka ligger på vårt strategiskt viktiga sortiment rör och rördelar. Detta i kombinationen med Kenneths Pedersens stora kunskap av Stapperts ledande stångstålssortiment är ett vinnande koncept, avslutar Fredrik Wallman i ett meddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.156