23948sdkhjf

Svetskommissionen vill se fortsättning

Lyckad mässa med positiva medlemmar är den sammanlagda åsikten efter premiären av Elmia Svets och Fogteknik
Mathias Lundin, VD för branschorganisationen Svetskommissionen, när han summerar premiären av Elmia Svets och Fogningsteknik.

– Alla jag pratat med är nöjda och vill gärna vara med igen. Det är ett kvitto på att mässan blev riktigt bra, i ett pressmeddelande.

Positivt mottagande
Elmia Svets och Fogningsteknik arrangerades i samarbete med Svetskommissionen och de kan konstatera att det blev ett mycket lyckat arrangemang.

– Ända sedan vi lanserade mässan har våra medlemmar varit positiva. Efteråt har vi också fått feedback på att medlemmarna fått ut ett verkligt värde av sin medverkan. Behovet av att som bransch träffas och möta kunder öga mot öga ska inte underskattas, säger Mathias Lundin.

Att träffa nya kunder är förstås en viktig del i mässan, men minst lika viktigt är möjligheten till att befästa kontakten med nuvarande uppdragsgivare och kontaktpersoner.

– Det gäller att etablera sig ordentligt bland sina befintliga kunder och det åstadkommer man på en mässa med hög kvalitet. Det var också något som vi själva som organisation upplevde. De viktigaste mötena vi hade på Elmia Svets och Fogningsteknik var med våra medlemmar, besökare och utställare.

Att mässan blev lyckad bekräftas också av de höga besökarsiffrorna. Elmia Svets och Fogningsteknik besöktes av 6191 personer. Det innebär 85 besökare per utställare vilket är jämförelsevis i särklass bland mässorna i maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125