23948sdkhjf

Epsilons ingenjörer förstärker norska Aibel

Konsultföretaget Epsilon tecknar avtal med norska Aibel, som är marknadsledande i Norge inom leverans av tjänster relaterade till olja, gas och förnybar energi. Uppdraget stärker Epsilons position ytterligare i Norge.
Aibel AS är ledande leverantör av tjänster relaterade till olja, gas och förnybar energi. Företaget har ca 5 000 anställda och bygger oljeplattformar och flytande produktion, lagring och avlastningsenheter samt utför stora underhålls- och förbättringsarbeten på den norska kontinentalsockeln.

Framåt för dotterbolaget
– För Epsilon innebär avtalet att vi blir leverantör till ytterligare en av de stora konsultköparna i Norge. Detta är särskilt glädjande eftersom vi vid årsskiftet startade upp ett nytt dotterbolag i Norge, Epsilon Solutions AS i Oslo, säger Mats Boström, koncernchef för Epsilon i ett pressmeddelande.

Uppdraget innefattar ingenjörstjänster inom en mängd olika områden, som elkonstruktion, mekanisk konstruktion, rör- och anläggningskonstruktion, tekniska beräkningar, process och säkerhetsanalyser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078