23948sdkhjf

Liedholms Maskinteknik AB har förnyat ASME‐certifikatet

Det var en tre man stark inspektörsgrupp som enhälligt beslöt att rekommendera ASME‐organisationen att förlänga företagets certifikat
Det är med stolthet vi kan meddela att Liedholms Maskinteknik AB under april genomgick en certifieringsprocess enligt amerikanska ASME‐organisationens regler för tryckkärl och därigenom har fått nya ”U” och ”NB” certifikat baserat på senaste kodreglementet från 2010 med 2011‐års uppdatering (addenda 2011), skriver företaget i ett pressmeddelande.

100% eniga
Den tre man starka inspektörsgruppen beslöt enhälligt att rekommendera ASME‐organisationen att förlänga företagets certifikat t.o.m. maj 2015, utan uppföljande inspektioner. Det är högsta betyg!

Nästa ASME‐utgåva kommer redan 2013 och uppdateras framöver vartannat år, men certifieringen fortsätter med 3‐årsintervall. Utöver företagets ASME‐certifiering satsar de vidare på ordning och reda genom stegvis införande av ”5S” och ”Lean” samt kvalitet och miljö genom att de även är certifierade enligt kvalitetsledningssystemen ISO9001 och ISO14001.

Trygghet i certifikat
Då många av företagets kunder har en hög miljö‐ och kvalitetsprofil är det en trygghet för Liedholms Maskinteknik att veta att deras produkter tillverkas hos en leverantör med höga ambitioner och med rätt kvalitets‐ och miljömål.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.76