23948sdkhjf

Steel products: Lägre omkostnader och FN:s globala mål

En av utställarna på Elmia Subcontractor är Steel products A/S. Under mässan kommer deras fokus ligga på närhet, leveranssäkerhet och hållbarhet som underleverantör

Steel products är en underleverantör inom avancerad djupdragning, stansning och bockning av stålplåt, kallformningsprocesser och bearbetning i form av CNC-processer med mera. Företaget producerar även ämnen i metall och kunderna är industrier av olika slag.

Optimering av sina egna produktionsprocesser samt förbrukning av råvaror och energi, det är något som företaget satsar på. Detta görs för att leva upp till FN:s globala mål 9 och 12. FN:s Globala mål 9 handlar om att främja en mer hållbar industri, medan mål 12 handlar om att skapa ökad återvinning samt mera ansvarstagande gällande konsumtion och produktion.

- Vi är mycket ambitiösa när det gäller att erbjuda kunderna mera hållbara lösningar. Det gör vi genom att utveckla intelligenta processer och optimera resursförbrukningen, som både håller omkostnaderna nere och bidrar till kundernas gröna profil på marknaden, säger Stephan Kirk, sales Manager hos Steel products.

Han fortsätter:

- Elmia Subcontractor är den perfekta platsen att profilera våra gröna lösningar. Vi sätter en ära i att utmana kunderna, så de designar sina produkter smartare, och här är Elmia mässan den idealiska plattformen för etablering av en konstruktiv dialog.

När det danska företaget nu entrar Elmia Subcontractor i Jönköping, är det i första hand för att få en dialog med kunderna. Förhoppningen är att diskutera hur Steel products kan bidra till smartare design och produktionsprocesser. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.187