23948sdkhjf

Logica i globalt partnerskap med HP för mjukvarutester

It- konsultbolaget ingår i prestigefyllt partnerskap inom affärsområdet Managed Testing Services
Logica ingår nu ett globalt partnerskap med HP för det växande affärsområdet Managed Testing Services, mjukvarutester. För kunderna kommer det att betyda minskade risker och snabbare leveranser. Volvo Personvagnar är en av de kunder som redan dragit nytta av samarbetet.


– Det här är det första partnerskapet i branschen. Idén är att stötta Logicas växande verksamhet med tester genom att kontinuerligt säkerställa att vi har rätt verktyg för att hantera hela processen att utveckla applikationer i ett enda arbetsflöde – från planeringsstadiet till att testa mjukvaran, säger Andreas Degenhardt på Logica i ett pressmeddelande.

Snabbare leveranser
– Logicas kunder kan vänta sig snabbare leveranser med lägre risk baserat på lägre direkta kostnader. De får tillgång till HPs mjukvara för tester, ALM, utan att behöva köpa extralicenser själva. På så sätt levereras våra testtjänster snabbare, fortsätter han.

Volvo Personvagnar använder idag Quality Assurance Centre (QA) som stöd genom applikationslivscykeln och har redan dragit nytta av samarbetet.

– Logica levererar redan QA Centre till oss, och genom att tillföra Application Lifecycle Platform kan vi följa projekt från planeringsstadiet till att hitta felaktigheter. På så sätt förbättras den övergripande kvalitén, säger Niclas Ericsson, teknikchef på Volvo Personvagnar.
.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078