23948sdkhjf

Svenska Elektrod satsar på nytt affärsområde

Företaget breddar sitt sortiment och möter en växande efterfrågan inom industrin
Gjutare, svetsare och stålverksarbetare utsätts för värmestrålning, risk för brännskador och överhettning vid kontinuerligt arbete. Svenska Elektrod AB satsar på ett helt nytt affärsområde och kan nu erbjuda sina kunder ett brett sortiment med värmeskyddsprodukter mot värme och metallstänk.

Unika på marknaden
-Vi är mycket stolta över våra aluminiserade kläder som är otroligt flexibla och mjuka. Det finns vad vi vet ingen annan som erbjuder värmeskyddskläder med samma komfort! Alla produkter tillverkas utifrån kundens önskemål och vi har, tillsammans med vår samarbetspartner - det tyska företaget Jutec, lätt att bemöta varje kunds unika behov, säger Victor Möller, Produktchef värmeskydd i ett pressmeddelande.

"Rätt i tiden"
Svenska Elektrod har sett ett ökat behov av förbättring av arbetsmiljön och ser sitt nya arbetsområde som ett steg i att kunna säkerställa konkurrenskraftig produktion för deras kunder.

-I takt med att maskiner blir dyrare, produktionsstopp kostsammare, måste vi se om vår personliga arbetsmiljö och skydd bättre. Så vi ligger helt rätt i tiden, avslutar Per Brännström, Teknisk chef och Affärsutvecklare.




Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063