23948sdkhjf

Olofsfors öppnar slitstållager i Nässjö

Olofsfors AB är i full gång med att öppna ett nytt centrallager med slitstål för södra Sverige
Företaget ska öppna nytt lager i Nässjö. Det är inte bara Olofsfors själva som ser fördelar med det nya centrallagret beläget i Nässjö utan även kunder har givit positiv respons på förändringen.

Täcker mer av Sverige
Det nuvarande huvudlagret ligger i fabriken i Nordmaling vilket inneburit långa transporter för att nå kunderna i södra Sverige.

-Vi får ett fullständigt sortiment i södra Sverige, och då Sverige är ett avlångt land kommer det innebära att kunder i söder kommer kunna få sina produkter levererade snabbare, säger en nöjd Håkan Nordström, säljare Olofsfors Stål region Syd i ett pressmeddelande.

Nöjda kunder
-Kunderna i södra Sverige är riktigt positiva till detta. Just för att det oftast är bråttom med reparationer på deras redskap. Priset är kanske inte det viktigaste, utan att vi kan leverera snabbt till kunden. Vi kommer få mera och större kunder just för att logistiken och leveranstiden blir bättre, avslutar Peter Nelly, säljare Olofsfors Stål region Syd.

Tidigare har Uråsa Maskinaffär i Ingelstad stått för lagerhållningen och leveranser för Olofsfors i södra Sverige. Istället kommer nu Uråsa Maskinaffär att fungera som återförsäljare av Olofsfors produkter vilket Olofsfors uppskattar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078