23948sdkhjf

Ny vd för legotillverkaren – har fokus på rostfritt stål

Nu har RFR Solutions i Landskrona, specialister på rostfritt stål, fått en ny vd – Benny Björkander. Benny kommer ta över efter Mats Orup som i slutet av sommaren går i pension, och hos bolaget ska Benny driva företaget framåt på både befintliga och nya marknader.

RFR Solutions som erbjuder samlad applikationskunskap och kompetens inom produktion, materiallära, konstruktionsoptimering och kvalitet för rostfritt stål, har utsett Benny Björkander till ny vd. Benny har tidigare bland arbetat inom ABB koncernen och kommer närmast från rollen som vd för Krohne Inor, tillverkare av industriella processinstrument.

Benny har en internationell bakgrund från tillverkande industri och har i många år arbetat med skräddarsydda lösningar och projekt för kunder i alla storlekar. I sina roller har Benny lett både stora och små organisationer med dokumenterade framgångar inom affärsutveckling, förändringsledning, digitalisering och kvalitetsfokuserat utvecklingsarbete.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna rekrytera Benny till rollen som vd för RFR Solutions. Med Benny kommer vi få en erfaren och engagerad ledare som drivs av att utveckla affären, samt hitta nya branscher där RFR Solutions kompetens inom rostfria lösningar och system kan appliceras, säger styrelseordförande Börje Andersson.

Benny själv tillägger:

– Jag motiveras av att ta RFR Solutions, ett företag med spetskompetens, mot nya affärsmöjligheter. Marknaden efterfrågar partners genom hela processen från konstruktion till komplett leverans. Kravställningen är hög och det kan RFR Solutions leverera mot samtidigt som man arbetar med hållbar utveckling. Jag vill driva oss framåt på både befintliga och nya marknader.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.093