23948sdkhjf

Bosch Rexroth får ny partner

Bosch Rexroth välkomnar Avans Linjärteknik i Västerås till Certified Excellence.

- Att ingå ett partnerskap och bli certifierade av Bosch Rexroth är ett privilegium. Det blir ett kvitto på att vi jobbar och levererar på högsta nivå. Ett brett sortiment från Rexroth passar vår verkstad och lagerhållning, säger Joakim Lövgren, delägare på Avans Linjärteknik.

Avans Linjärteknik startades under hösten 2017 och arbetar med service och försäljning av linjära produkter. Sortimentet består bland annat av kulskruvar, linjärstyrningar, servosystem, momentdragare, linjärmoduler och aluminiumprofiler. De erbjuder service dygnet runt och expresstillverkning av kulskruvar inom 24 timmar.

Som en certifierad distributionspartner inom linjärteknik och elektriska driv- och styrsystem kan de logistik och warehouse management vilket ska säkerställa smidig leverans. De kan även produktmontering och installationslösningar och erbjuder rådgivning när det kommer till val, installation och underhåll av Rexroths teknik och produkter.

Partnerkonceptet Certified Excellence fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att erbjuda service på högsta nivå, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom. Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training. Genom detta vill Bosch Rexroth säkerställa att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.

- Bosch Rexroth och Avans Linjärteknik har samarbetat sedan starten 2017 och att de nu är en Certified Excellence-partner gör nog ingen förvånad. Deras främsta styrka ligger i den tekniska kompetensen och de är experter inom sitt område. Vi på Bosch Rexroth ser framemot att vidareutveckla vårt samarbete, säger Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
36 miljoner till forskning som ska stärka svensk industri
Debatt: ”Batteriguldet” ingen "quick fix”
De vill göra skillnad med koldioxidreducerat stål
Världens råstålsproduktion i december
De använder sig uteslutande av återvunnet aluminium
Norsk-indisk legotillverkare expanderar till Sverige
Andra Nordiska Medier
Verkstäderna
Process Nordic
UochD

Tipsa en kollega

0.203