23948sdkhjf

Hemligt ordervärde på Metso Outotecs senaste leverans

Metso Outotec har tecknat ett avtal om att leverera pulveriseringsutrustning till Norilsk Nickels renoveringsprojekt vid Talnakh-anläggningen i Norilsk, Ryssland. 

Kontraktet inkluderar bland annat leverans av kvarnar och Metso Outotec kommer också att leverera reservdelar och förbrukningsvaror. De kommer att övervaka installationen av utrustningen. Leveransen är planerad till 2022.

- Moderniseringen av processanläggningen i Talnakh är ett av de prioriterade projekten för Norilsk Nickel. Dess implementering kommer att öka produktionsvolymen och effektiviteten avsevärt. För att uppnå detta använder vi de mest moderna teknologierna från Metso Outotec, säger Sergey Dubovitsky, Senior Vice President, Strategy, Strategic Projects, Logistics & Procurement på Norilsk Nickel.

- Vi är glada att fortsätta vårt partnerskap med Norilsk Nickel. Vårt företag har deltagit i flera projekt med Norilsk Nickel för att öka genomströmningshastigheterna för processanläggningarna, och vi är tacksamma för att vi återigen har valts ut för att tillhandahålla tillförlitliga lösningar för ett projekt som är så viktigt som Talnakh, säger Stephan Kirsch, President, Minerals business area, Metso Outotec.

Ordervärdet avslöjas inte. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.109