23948sdkhjf

Knightec tillhandahåller spetskompetens för industrin

Konsultbolaget fokuserar på att tillhandahålla spetskompetens och rent ingenjörskap till marknaden
Bolaget, som grundades 2002, fokuserar på att tillhandahålla en stabil och djup kompetens genom sina konsulter. Företaget rekryterar endast ingenjörer.

Bred portfölj
Företaget erbjuder en bred portfölj inom produkt-, produktions- och verksamhetsutveckling. Knightec tar ansvar för hela processen – från produktstrategi till industrialisering och eftermarknad. Företaget har erfarenhet från fleråriga samarbeten med företag inom life science, förpackning, försvar, fordon och industri.

- Egentligen är det inget märkvärdigt med det vi gör, säger Dimitris Gioulekas, VD Knightec. Vi är ett modernt tjänsteföretag med 300 medarbetare. Vi finns på åtta orter i Sverige och vi har ramavtal med stora och viktiga kunder som Tetra Pak, BAE Systems Hägglunds och GE Healthcare. Vår affärsidé är enkel där vi lyfter fram grunden i företaget, våra kunder och medarbetare.
Tanken var att bygga ett konsultbolag som helt enkelt var bättre än andra, med en starkare kultur och en långsiktigare kvalitetsmedvetenhet. Knightec skulle satsa på det som andra hade som sidoverksamhet - rent ingenjörsskap. Den tanken har vi förverkligat och fortsätter att utveckla, enligt knightec.se.

Göteborg
Företaget satsar nu på Göteborgsregionen och är i full gång med att rekrytera lokalt. Målet är 30 nyanställningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063