23948sdkhjf

Olsons Maskinservice expanderar

Nu öppnar Olsons Maskinservice ett nytt försäljningskontor i Danmark. Dessutom anställer företaget Ole Sørensen som ny marknadsansvarig för marknaderna i Danmark, Norge, och Finland.

Läs också: Plåtleverantören expanderar och nyanställer

För att bredda sitt marknadsområde öppnar nu Olsons Maskinservices ett nytt försäljningskontor i danska Horsens på Jylland.

– Vi valde placeringen av vårt kontor i Danmark då det är den största marknaden jämfört med Norge och Finland för vårt marknadsfokus – verkstadsföretag som arbetar med plåtbearbetning, säger Patrik Olsson, marknadschef för Olsons Maskinservice till Metal Supply.

Att Olsons Maskinservice valt att expandera sin verksamhet och öppna nytt i Danmark beror på att företaget vill komma närmare sina kunder, och underlätta för både befintliga och nya kunder i Danmark.

– Målet med verksamheten i Danmark är att få underlag för anställning av servicetekniker som kan assistera lokalt för service och installationer av de maskiner vi säljer. Vi vill kunna kontraktera danska kunder för att utföra deras löpande underhåll på maskinerna, och då är närheten viktig. Dels för att snabbt vara på plats för akut hjälp men även att kostnadsbilden blir hög vid långa avstånd till kontraktskunderna, fortsätter Patrik.

Läs också: Han startar eget – mitt i coronatider

Olsons Maskinservice har dessutom anställt en ny marknadsansvarig, Ole Sørensen, som kommer att utgå från kontoret i Danmark och ansvara för marknadsföring och försäljning av företagets produkter i Danmark, Norge och Finland.

Ole har de senaste 16 åren arbetat med konstruktion och försäljning av Stenhöj hydrauliska pressar för den Skaninaviska marknaden, och har under de senaste 10 åren varit en sammarbetspartner till Olsons.

Ole kommer arbeta med hela Olsons produktprogram som innefattar maskinförsäljning för pressning, automatisering av pressar samt tjänster som service, reparationer av pressar samt utbildning av kundernas operatörer. Inledningsvis vill vi även ha samarbetspartners för service och automation av pressar, avslutar Patrik.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.14