23948sdkhjf

Alumeco flyttar till nya lokaler

Alumeco Sverige AB, grossist på aluminium, koppar och mässing, flyttar till nya lokaler i Göteborg i augusti. De nya lokalerna på Gullbergsvass, nära Tingstadstunneln, blir mer ändamålsenliga för den produktion och lagerhantering Alumeco bedriver.

– Vi samlar nu lager, produktion och kontor på ett och samma ställe istället för som nu, där vi sitter på två olika platser i Göteborg. Känslan är att vi gör något positivt både för vår egna organisation som för våra kunder då vi får allt under ett och samma tak, berättar Thomas Wulff, vd för Alumeco Sverige.

Thomas inleder också ett resonemang i det viktiga att ta långsiktiga beslut i de stora detaljerna. Att finna en bra hyresvärd och samarbetspartner när det gäller val av affärslokaler kan ta sin tid.

– Göteborg är ett passande bra centrum för hela vårt materialflöde till det industriella navet i västra Sverige, så det har verkligen varit viktigt för oss att finna de rätta lokalerna. Området Gullbergsvass/Partihallsförbindelsen är en knutpunkt dit det är enkelt att hitta och ett område som ligger centralt till för alla våra hämtkunder.

Thomas avslutar med att informera att flytten av maskiner och produkter företrädesvis kommer ske under sommarveckorna vilket gör att det blir en minimal påverkan på den dagliga driften. Under augusti månad sker sedan den slutliga flytten till de nya lokalerna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125