23948sdkhjf

Okuma lanserar ny fleroperationsmaskin

Nu lanserar Okuma MB-80V, en ny fleroperationsmaskin för metallbearbetning. Det är den största vertikala fleroperationsmaskinen i MB-V-serien och maskinen ska möta marknadens höjda krav på bearbetningsmaskiner.

Oavsett produktion av cylinderhuvuden, formnings- och skärverktyg eller komponenter fortsätter kraven på bearbetningsmaskinerna att växa. Detta gäller både för tekniken och på arbetsstyckets storlek. Okuma svarar nu på detta behov och lanserar nya MB-80V.

Den nya fleroperationsmaskinen ska ge nya bearbetningsalternativ som gynnar leverantörer till fordonsindustrin och andra industrier med stora arbetsstycken.

Att MB-80V passar extra bra för bearbetning av stora arbetsstycken beror dels på arbetsområdets yta med en bordsdimension på 1 600 x 800 mm, och dels på X-Y-Z-rörelsen på upp till 1 600 x 1 050 x 600 mm.

Maskinen har dessutom konstruerats så att stora mängder aluminiumspån kan tas bort.

Funktionen av MB-V80 med Okuma OSP P300-kontroll kan också anpassas för att möta individuella kundkrav. Ett antal applikationer för styrteknik finns tillgängliga, till exempel höghastighetsstyrning "Hyper-Surface" eller "Machining Navi", för att undvika vibrationer under bearbetning. Programvarualternativet "One-Touch IGF" underlättar programmering.

MB-80V kommer att levereras från augusti 2020.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079