23948sdkhjf

Areco Metals rekryterar tunnplåtsexpert

Som en del i Areco Metals satsning på bearbetad tunnplåt anställer företaget nu Fredrik Bergman, expert på tunnplåt. Den erfarne försäljaren kommer närmast från Stena Stål och börjar som Key Account Manager på Areco Metals den första april.

Jag har jobbat med tunnplåt i nästan tio år och hoppas kunna bidra med kunskap om marknaden, lagerhållning och produktionseffektivitet. På Areco Metals är jag tänkt att ansvara för ett mindre antal kunder med stora konton och se till att processen från offert till leverans går så smidigt som möjligt, säger Fredrik Bergman.

Idag är Areco Metals är en av Europas största importörer och lagerhållare av alu-zink, varmgalvaniserade och lackerade coils för byggnadsindustrin. Nu vill företaget växa inom den mekaniska industri- och fordonssektorn, och förstärker därför personalstyrkan. Den första april börjar därför Fredrik som Key Account Manager och hoppas kunna använda sin erfarenhet för att etablera företaget inom de nya sektorerna.

Fredrik har tidigare erfarenhet av att jobba inom ett privatägt bolag med korta beslutsvägar, vilket gör att han är van att ta stort eget ansvar och kommer att vara relativt självgående från dag ett, säger Jonathan Fyhr, försäljningschef Areco Metals.

Fredrik Bergman började som Key Account Manger på den Göteborgsbaserade tunn- och bandplåtsspecialisten Gujab AB 2011 och fortsatte i samma befattning när företaget köptes upp av Stena Stål 2016.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063