23948sdkhjf

Absolent startar nytt bolag i Japan

Absolent Group startar ett nytt bolag i Japan, Absolent Group Japan, som kommer att fungera som bas för försäljning i Japan. Det kommer också att vara center för sälj-support och affärsutveckling för japanska kunder i hela APAC-området och globalt.

Absolent Group har nu öppnat ett kontor i Nagoya, Japan för att kunna bearbeta den japanska marknaden. Japan är världens tredje största ekonomi och står för en stor andel av den globala bearbetningsindustrin.

– Den japanska marknaden är väldigt intressant för Absolent Group. Japanska kunder ställer höga krav på kvalitet och tillförlitlighet, något som passar Absolent Group väl, säger Andreas Johansson, President APAC, enligt ett pressmeddelande.

Det här är en långsiktig investering i Absolent Groups utveckling av den inhemska marknaden i Japan men även i relationen med japanska företag som har fabriker i APAC-området och globalt.

– Japanska kunder blir alltmer medvetna om att ha ren luft i sina fabriker och hur det påverkar kvalitet och pålitlighet. Med fler elektroniska komponenter i fordonsprodukter så ökar även kraven på renlighet, säger Andreas Johansson.

Absolent Group är en leverantör av filter för oljedimma, oljerök och stoft.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.08