23948sdkhjf

Haldex-topp till styrelsen i inflytelserika amerikanska HDMA

Haldex EVP Americas, Walter Frankiewicz, har valts in i styrelsen i den amerikanska branschorganisationen Heavy Duty Manufacturers Association (HDMA).

Organisationen, som organiserar leverantörerna till den tunga fordonsindustrin är mycket inflytelserik.

HDMA är en del av organisationen Motor Equipment Manufacturers Association (MEMA), USA:s största branschorganisation där de anslutna företagen har en sammantagen personalstyrka på närmare 900 000 anställda.

Frankiewicz kommer samtidigt att ta rollen som vice ordförande på Heavy Duty Business Forum (HDBF), en arbetsgrupp i HDMA.

I den rollen kan han i kraft av sina erfarenheter bidra med sina insikter och visioner för framtiden. Frankiewicz har med detta en signifikant roll i utformandet av den kommersiella fordonsleverantörsindustrin.

– Jag känner mig mycket hedrad och utmanad av detta uppdrag. Det händer mycket inom fordonsindustrin just nu och med styrelseuppdraget i HDMA kan jag bidra med nya perspektiv och infallsvinklar för att främja bilindustrins utveckling och utmaningar i en ny värld, säger Walter Frankiewicz, enligt ett pressmeddelande.

– Med en marknad i ständig utveckling på både makro- och mikronivå är det arbete som utförs av HDMA och MEMA viktigare nu än någonsin. Jag är stolt över att få bidra med min erfarenhet och kunskap, säger Walter Frankiewicz.

HDMA är en central organisation för kommersiella fordonsleverantörer, mycket tack vare sitt enastående medlemsengagemang, sina medlemsfunktioner och det faktum att de regelbundet förser medlemmarna med marknadsinsikter om avancerad och banbrytande teknik.

Den nya rollen påverkar inte Frankiewiczs nuvarande roller inom Haldex. Han kommer fortsatt att vara EVP Americas på Haldex och skapa en starkare relation mellan Haldex, HDMA och MEMA.

– Jag tror att framtiden innebär relevanta och affärsdrivande samarbeten. Det blir allt svårare för enskilda företag att lyckas på egen hand i den här världen. Partnerskap är det nya ledarskapet och jag har för avsikt att förstärka våra samarbeten för att kunna möta framtiden, säger Walter Frankiewicz.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078