23948sdkhjf

Han blir ny toppchef på Rise

Rise utser Robert Casselbrant till ny finanschef (Chief Financial Officer, CFO).

Han tillträder sin tjänst den 24 februari 2020.

Robert Casselbrant kommer närmast från rollen som finanschef på Göteborg Energi, som är Sveriges största kommunalägda bolag. Han har tidigare haft flera ledande roller inom Teliasonera Sverige, bland annat som ansvarig för ekonomi- och finansfrågor kopplat till den svenska bredbandsaffären.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och arbeta i en så framtidsinriktad och spännande organisation som Rise. Vi har ett viktigt uppdrag i att bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Jag tycker det ska bli både roligt och utmanande att arbeta på Rise, säger Robert Casselbrant, enligt ett pressmeddelande.

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Robert Casselbrant till Rise. Med sin långa erfarenhet av att driva och utveckla ekonomiprocesser inom större koncerner kommer Robert Casselbrant att bidra till att stärka Rise roll som innovationspartner till svenskt näringsliv och samhälle, säger Rise vd Pia Sandvik.

Rise är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar de till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.

Deras 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Rise är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.172