23948sdkhjf

Ides AB expanderar sin svenska verksamhet

Ides har öppnat kontor i Karlstad efter ett strategiskt beslut grundat på den expansiva och utvecklingsintensiva period som den värmländska industrin nu befinner sig i.
Ides öppnande av Karlstadkontoret skedde i augusti efter ett strategiskt beslut grundat på den expansiva och utvecklingsintensiva period som den värmländska industrin nu befinner sig i.

– Vi har alltid sett Värmland som en strategisk och stark potentiell region för vår verksamhet, säger Lars Geidne, vd för Ides AB. Tack vare mycket kompetent bemanning och nya spännande kundrelationer har vi nu valt att ta steget fullt ut i våra expansionsplaner för regionen och väljer då att öppna ett kontor i Karlstad.

Denna etablering innebär att vi kommer närmare befintliga, strategiska kunder inom kraftindustrin och skogsindustrin, men också nya industrier i regionen som har framtiden för sig.

Kontaktperson för kontoret i Karlstad är Lars Pettersson. Lars har bred erfarenhet från arbete med systemimplementationer. Han har även erfarenhet från industrin i regionen och har under många år arbetat som projektledare inom olika ingenjörsintensiva projekt. Lars huvudsakliga roll är att arbeta med att förstärka det nära samarbetet med våra befintliga och nya kunder i regionen.

Ides är ett programvaruföretag som med MasterConcept erbjuder unika funktioner för produkt- och anläggningskonstruktion för effektivisering av industrins tekniska & administrativa processer under hela livscykeln.


Källa: Ides

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.127