23948sdkhjf

Unibap tar hem en affär hos Plastal

Unibap får uppdrag att genomföra en realiserbarhetsstudie av en intelligent kvalitetssäkringslösning för Plastal Industri.

Plastal Industri beställer en realiserbarhetstudie till ett värde av 250 000 kronor avseende intelligent kvalitetssäkring.

Förstudien kommer att genomföras i samarbete mellan företagen under hösten 2019.

– Vi är mycket glada att se att vår produktutveckling inom vår strategiska affärsvertikal "Lackering och ytbehandling" nu testas inom fordonsindustrin. Plastal är för oss en nyckelaktör inom branschen och vi är mycket glada att de valt att jobba med oss och våra lösningar, säger Unibaps vd Fredrik Bruhn, enligt ett pressmeddelande.

Unibap är ett datadrivet IT-bolag som arbetar med integration av AI-lösningar, robotik och automation för smarta fabriker.

Företaget digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och robotisering.

Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095