23948sdkhjf

Göteborgsföretaget LEQM blir partner med IT-jätten SAP

LEQM och SAP har tecknat ett partneravtal som gör att LEQM kommer med i SAP:s PartnerEdge-program. Med detta kommer LEQM få direkt tillgång till SAP:s fler än 400 000 företagskunder globalt.

– Vi är glada och stolta över att SAP rankade våra produkter så starkt att vi kunde gå med i deras PartnerEdge-program, säger Robert Wigemo, vd för LEQM, enligt ett pressmeddelande.

– Avtalet innebär att vi kan marknadsföra våra molnbaserade mjukvaror på SAP App Center och få exponering för SAP:s över 400 000 globala företagskunder och deras 130 miljoner användare.

– Vi kommer också att ha tillgång till SAP Cloud Platform, där vi kommer att utveckla och hantera våra lösningar.

Den första produkten som görs tillgänglig i SAP App Center är företagets VPL Digital Sprint Board som digitaliserar och automatiserar sprintplaneringsprocessen. Detta följs snabbt av VPL Ai, en artificiell projektcoach.

LEQM utvecklar och marknadsför effektiva projektledningssystem som stöder komplexa utvecklingsprojekt. Företagets projektledningssystem VPL används för närvarande av ett antal kunder i Europa, Kina och USA och är standardplaneringsverktyget hos två av Sveriges ledande bilföretag.

Företaget introducerar två nya produkter under 2019, VPL Ai och VPL Digital Sprint Board, båda är molnbaserade programvaror för digitalisering och automatisering av planeringsprocesser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079