23948sdkhjf

Miljonbonus till personalen på ingenjörsbyrån i år igen

Camatec summerar ytterligare ett framgångsrikt år, omsättningen har ökat med 21 procent och resultattillväxten har varit 60 procent.

Camatec premierar sina anställda genom ett bonussystem där minst en fjärdedel av vinsten tillfaller de anställda förutsatt att vissa mål uppnås. Bonussystemet infördes 2005 och har gett bonusutfall varje år med två undantag sedan dess. I år blir bonusen drygt 1,1 miljoner kronor.

Framgångarna är ett resultat av ett gott lagarbete där Camatecs medarbetare, genom ansvar, engagemang och kompetens förvaltat förtroendet från bolagets kunder.

– Vi har haft ett fantastiskt roligt och intensivt år, utöver alla roliga och spännande projekt, har vi förvärvat Designpartner Engineering, Design Partner i Norge och andelar i produktbolaget Camcoil, säger företagets vd Johan Ljungner, enligt ett pressmeddelande.

Camatec är ett ingenjörsföretag med projektfokus. De arbetar med produktutveckling och beräkning inom det maskintekniska området.

Företaget hanterar allt från enklare konstruktionsuppdrag till leverans av kompletta maskinsystem. De finns i Karlstad, Västerås och Töcksfors.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094