23948sdkhjf

Ny vd på Simson Power Tools

I samband med Rehobots förvärv av Simson Power Tools i slutet av 2018 påbörjades processen att tillsätta en ny vd med erfarenhet och kompetens inom såväl försäljning som egen produktion.

Med det som bakgrund presenteras Mikael Olofsson som ny vd för Simson Power Tools.

Mikael Olofsson har under sina tidigare år som vd varit fokuserad på nya affärer, marknadsaktiviteter samt att vidareutveckla organisationen enligt moderna produktionsprocesser.

Det är centrala processer inom Obadja-koncernen som arbetar aktivt med Lean Production.

Mikael Olofsson har god erfarenhet av ledarskap och utveckling, och det senaste året har hans fokus varit på att skapa en kostnadseffektiv organisation för tidigare arbetsgivare.

Hans framgångsledord kan sammanfattas med tydlighet och närvaro i sitt ledarskap, fokus på utveckling och kund samt långsiktighet i strategier och mål.

Allt med ett strukturerat arbetssätt och ett lugn mitt i arbetet.

– Jag ser verkligen fram emot att få börja min anställning på Simson Power Tools, detta välrenommerade företag med premiumprodukter. För Simson blir det ytterligare ett steg i målet att bygga ett ännu mer erkänt varunamn och nå vidare ut i världen med våra produkter, och det känns otroligt spännande och inspirerande att leda vårt team på den resan, säger Mikael Olofsson, enligt ett pressmeddelande.

Mikael Olofsson har under tiden mellan 1997 till 2018 varit anställd inom Atlings Maskinfabrik i tur och ordning som produktionstekniker, kvalitetschef, därefter som teknisk chef/kvalitetschef och de sista tolv åren som vd.

Sedan den 1 juni 2019 är Mikael Olofson vd för Simson Power Tools.

Simson Power Tools utvecklar, tillverkar och säljer hydrauliska domkrafter och verktyg sedan 1952.

Bland yrkesfolk har den brandgula färgen kommit att bli känd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126