23948sdkhjf

Sandvik Coromant förbättrar tillverkningen av fordonsdelar

Företaget presenterar de senaste borren för håltillverkning i fordonsdelar av aluminium.
Företaget har utvecklat två nya borr som är optimerade för borrning i bildelar av aluminium.

CoroDrill 400 och CoroDrill 430 är lämpliga för bearbetning av komponenter i medelstora till stora volymer. Dessa ger en högre produktionskapacitet och lägre kostnader liksom längre verktygslivslängd och ökad bearbetningssäkerhet.

Borren stöds av CoroTap 100, 200, 300 och 400. Dessa är också optimerade för gängning i ISO N-material och hjälper till att skapa ett fullständigt håltillverkningserbjudande från en gemensam källa.

– Fordonstillverkare går alltmer över till aluminiumdelar för att minska fordonsvikten och förbättra bränsleförbrukningen, säger Aaron Howcroft, global produktchef vid Sandvik Coromant, enligt ett pressmeddelande.

De nya verktygen tillhör företagets Optimized-sortiment. Det är en serie solida hårdmetallverktyg för specifika behov för extrem effektivitet, tillförlitlighet och varaktighet.

Kunder bör välja det här sortimentet när ett verktyg behövs för ett visst material eller en viss applikation.

– De här senaste borren med optimerade sorter för ISO N-material innebär en mängd fördelar, inklusive hög tillförlitlighet, bättre precision, låg kostnad per hål, längre och mer konstant verktygslivslängd, hög repeterbarhet och förbättrad bearbetningssäkerhet, säger Aaron Howcroft.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094