23948sdkhjf

Dormer Pramet förbättrar bearbetningen i rostfria stål

Företaget har utökat sitt Force-program av solida hårdmetallborrar.
Force M-sortimentet av borrar innebär en konsekvent hög produktivitet vid användning i många olika maskiner och applikationer. Det här gör dem till det ideala valet för allmän användning.

Force M ingår i Force-familjen där Force X, användbar i ett brett utbud av material, sedan tidigare finns.

Alla borrar inom Force-programmet har en modifierad 4-fasettsspets med urspetsning. Det här förbättrar spånformning, styrka och slitagemotstånd.

En unik egenskap är dess CTW spårgeometri, (kontinuerligt urtunnad kärnteknologi). Detta ger en mycket stark kärna som samtidigt minskar skärkrafterna under borrning.

Borrarnas noggranna eggpreparering ger en förbättrad slitstyrka. CTW bidrar även till en mycket noggrann och pålitlig borrning.

Varje borr i serien är tillverkad av ”Premium Micrograin hårdmetall”. Det här innebär en god kombination av hårdhet och seghet vilket gör den slitstark och förlänger livslängden.

En stark hörnutformning ökar stabiliteten under borrning. Det minskar också krafterna som uppstår då borrspetsen bryter igenom utgångssidan, både vid vanlig borrning och vid borrning genom korsande hål.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078