23948sdkhjf

Nypremiär på Elmia Subcontractor

Mekom visar produkter från nederländska PM. Företaget tillverkar linjära komponenter och enheter, roterande lager och positionssystem.
Mekom visar hela sitt produktsortiment vid mässan.

Men det de trycker lite extra på är alltså nypremiären för deras leverantör PM.

PM är en nederländsk tillverkare av linjära komponenter och enheter, roterande lager och positionssystem. En representant från PM finns dessutom på plats vid mässan under onsdagen och torsdagen.

– Det är extra roligt att i samband med Subcontractor, presentera vår nya säljare Tony för nya och befintliga kunder. Tony kommer, med sin stora erfarenhet av branschen, bli en stor tillgång för oss, säger Bengt Hörstrand, affärsområdeschef på Mekom, enligt ett pressmeddelande.

Mekom är Mekankomponenters industrirelaterade affärsverksamhet. De tillhandahåller fästelement med fjädrande spännbussningar och spännstift.

I sortimentet ingår även maskinskydd som avstrykare, vävbälgar, gummibälgar, lamellbälgar, rullbandskydd, gardiner, teleskopskydd, teleskopfjäderskydd och kabelkedjor.

– Subcontractor har de senaste åren blivit ett måste för oss och en naturlig mötesplats för våra kunder, säger Bengt Hörstrand.

Företaget upplyser även att de i år dessutom bjuder på glass från Grenna Glass.

Monterplatsen är A07:43.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08