23948sdkhjf

De projektleder flytten av maskinparken

Carlstad Machinetools ska leda flytten av Motala Verkstad Groups maskinpark när enheten i Malmö läggs ned.
Maskinparken kommer att flyttas från Malmö till Kristinehamn och Motala.

Motala Verkstad Group omorganiserar verksamheten. I det här ingår att flytta produktionen från Malmö till Kristinehamn och Motala, enligt vad som tidigare är känt.

Carlstad Machinetools har fått uppdraget att leda projektet med flytten. De arbetar ihop med Karl Henrys Maskinservice som är en partner sedan tidigare.

Carlstad Machinetools grundades 2010 och Michael Larsson vid företaget har som tidigare maskinbyggare en god kunskap om tunga och stora maskiner. Det handlar om karusellsvarvar och portalfräsar.

– Vi är stolta över att få leda detta projekt för FM Industri och Motala Verkstad Group. Det är ett fåtal företag i Sverige som klarar av att utföra den här typen av arbete, säger Michael Larsson.

Bakgrunden är att en ny ägare gick in i Motala Verkstad Group tidigare i år. Det blev starten för ett rejält investerings- och åtgärdsprogram.

Som ett led i åtgärdsprogrammet konsoliderar nu Motala Verkstad Group verksamheten till tre platser och kommer därmed flytta produktionen från verkstaden i Malmö till övriga verkstäder.

Tanken är att bättre kunna samordna produktion och leverans till koncernens kunder.

Carlstad Machinetools köper och säljer nya och begagnade verktygsmaskiner. De är verksamma inom områden som produktionsteknik, demontering och montering av maskiner, transporter, installationer, igångkörningar och laseruppriktning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078