23948sdkhjf

De tar en av sina största hyllplansorder

EAB i Smålandsstenar levererar lagerinredning som ger plats till 180.000 kartonger vid Blåkläders nya lager i Svenljunga.
Blåkläder har nyligen tagit sitt nya lager i bruk. Det här har skett efter att EAB har tillverkat, levererat och monterat hyllplan som ger plats för 180 000 kartonger och 2 000 pallplatser till Blåkläders nya lagerlokal i Svenljunga.

Affären är en av EAB:s största hyllplansorder hittills.

Samarbetet mellan de båda företagen har pågått i många års tid.

EAB har tidigare levererat allt från pallställ, hyllställ, entresoler och påkörningsskydd till alla Blåkläders lagerlokaler.

– Vi har under många år haft ett mycket bra samarbete med EAB och vet vad de kan leverera i kvalitet och därför var det naturligt för oss att EAB fortsatte att vara en nära partner i Blåkläders expansion. Vi har alltid haft en väldigt professionell och lösningsorienterad dialog, säger Blåkläders vd Anders Carlsson, enligt ett pressmeddelande.

EAB i Smålandsstenar utvecklar, tillverkar, säljer och monterar stålbyggnader, lagerinredningar och portar. Företaget har egna bolag i Norge, Finland, Nederländerna, Tjeckien och Kanada.

Företaget är familjeägt och har 230 medarbetare. De omsätter cirka en miljard kronor.
Läs mer om: EAB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095