23948sdkhjf

Slangföretaget växer

Pirtek får fler och fler uppdrag utanför Göteborgsregionen. På måndag finns de på plats i Borås med en buss.
Det här är det första steget i att utöka verksamheten i region Västra Götaland.

– Vi har åkt till Borås och andra områden som ligger en bit från Göteborg i alla år. Senaste året har uppdragen i Borås ökat och vi ser att det finns ett behov till ökad närvaro, säger Robert Larsson, operativ chef i Västsverige enligt ett pressmeddelande.

Företaget är i Sverige verksamt runt Stockholm (inklusive Uppsala/Mälardalen/Nyköping), Östergötland, Göteborg (Västra Götaland och Halland) samt Skåne.

– Vi säljer tid och då måste vi vara snabbt ut på plats. Vi måste finnas nära våra kunder för att kunna hålla vårt löfte, att vara på plats inom en timme. Vår genomsnittliga ankomsttid ligger dock under halvtimmen. Det gör oss unika, säger Robert Larsson.

Företaget är en del av Pirtek Europe som grundades 1998 i Storbritannien. Sedan dess har de växt till att bli en av Europas största leverantörer av servicetjänster inom mobil tillverkning av hydraulslang.

Hösten förra året köpte de svenska Slangakuten.

Hela den europeiska verksamheten har för närvarande 185 servicecenter och över 740 slangbussar. Dessa finns i Sverige, Belgien, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Irland och Storbritannien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126