23948sdkhjf

Missa inte att delta i Team Sweden på Hannovermässan

Det finns stora möjligheter för tillverkande företag i och med att Sverige är partnerland på Hannovermässan nästa år. Det framkom på ett möte med representanter från Business Sweden och Hannovermässan. Fram till den 15 november går det att teckna ett Team Sweden-partnerskap.
Sträck på er ni som leder företag i Sverige. Hannovermässan slår fast att Sverige står för:

– Världens bästa rykte
– Världens bästa hållbarhet
– Världens bästa plats för affärer
– EU:s mest innovativa land

Att dessa är skälen som gjorde Sverige till partnerland 2019 påminde Brock McCormack om. Han är talesman för Hannovermässan.

– Med stort fokus på Sverige bland många besökare från olika länder och med siktet inställt på att hitta nya samarbetspartners finns det en stor potential för de svenska företagen på nästa års mässa.

Business Sweden har fått regeringens uppdrag att leda projektet med Sverige som partnerland på Hannovermässan. Elisabeth Somp är pressansvarig vid Business Sweden.

– Sverige ska profileras som innovativt och hållbart. Vi kan se att partnerskapet blir en stor chans för Sverige att öka exporten.

Sweden Co-Lab är temat för Sveriges partnerskap på Hannovermässan 2019. "Sverige är ett växthus för samskapande (Co) och innovation (Lab) – tillsammans skapar vi!", lyder manifestationen.

Elisabeth Somp tillade att det kan vara extra viktigt att nu sätta Sverige på kartan, då mycket pekar på att den svenska konjunkturen nått sin topp.

Sverige har ett gott förhållande till Tyskland.

– Tyskland är Sveriges största exportland, säger Brock McCormack.

Förhoppningen är att Sverige kan klättra upp i listan över de länder Tyskland importerar mest från där Sverige nu intar plats 13.

Linda Steen vid Trade Fair Agency är Sverigeansvarig för Hannovermässan.

– Vi arbetar hårt för att svenska företag ska delta i den nationella paviljongen och arbetar också för att erbjuda svenska företag närvaro i svenska samlingsmontrar i de olika industrisegmenten, exempelvis arrangerar Energimyndigheten en svensk samlingsmonter för svenska energiföretag och Elmia arrangerar i sin tur en underleverantörspaviljong (Industrial supply).

För mer information om det nationella deltagandet: www.swedenhannovermesse.com
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093