23948sdkhjf

Ravema förlänger samarbetet med HV71

Företaget utökar så att det gäller även säsongen 2018/2019.
Årets SHL-säsong är igång och de som i helgen tittade på HV71:s första match kunde se att Värnamobaserade Ravema fortsätter samarbetet med HV71 som Guldpartner.

Tanken är att det här ska öppna upp dörren för ett större samarbete vad gäller marknadsaktiviteter. Det ska även innebära en ökad exponering.

HV71 har ett starkt fäste i företagets region. De är marknadsorienterade och har en omfattande ungdomsverksamhet. Det här menar Ravema är något som är viktigt att stötta.

– För oss är det viktigt att också stötta de samhällssatsningar som görs, främst där föreningarna och organisationerna har en bred ungdomssatsning. Det låter kanske klyschigt, men det är ungdomarna som är vår framtid, därför satsar vi mycket engagemang där, säger Ravemas vd Jörgen Fredsson, enligt ett pressmeddelande.

Förutom HV71:s ungdomssatsningar har Ravema även andra initiativ och samarbeten som de jobbar med runt om i Sverige och Norge. Det gäller bland annat ungdomsidrott men också i skolorna.

I Värnamo är företaget med och bidrar aktivt till teknikutbildningarna på gymnasienivå som utbildar till exempel maskinoperatörer.

Ravema är en partner till den nordiska industrin. De erbjuder produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation samt tjänster för service och eftermarknad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.813