23948sdkhjf

Universal Robots utvidgar sitt cobotpris

Företagets pris för 25 000 sålda cobotar, en guldcobot, utvidgas till alla geografiska områden.
Företaget Universal Robots är en pionjär och en stor aktör på området samarbetsrobotar, så kallade cobotar.

Tidigare i år blev det känt att de firar att de sålt 25 000 cobotar. Det här sker genom att ge bort en cobot i guld till en kund med frakten betald.

Nu kommer en kund i varje geografiskt område världen över, där Universal Robots säljer sina produkter, att få en guldcobot.

Det handlar om en guldcobot med lederna målade i en stark guldfärg.

I norra Europa är vinnaren företaget B-Loony som har sitt huvudkontor i Chesham. Företaget tillverkar ett utbud av specialtryck. De tog emot sin guldcobot UR3 vid ett möte den fjärde september. Vid mötet deltog Mark Gray, Universal Robots försäljningschef i Storbritannien, och distributören i Storbritannien Raruk Automation.

– B-Loony är det perfekta exemplet på hur små och medelstora tillverkare kan omsätta fördelarna med flexibel automatisering. Genom att börja använda cobotar har företaget kunnat stanna kvar i Storbritannien med sin produktion. Det har också kunnat tillmötesgå efterfrågan på specialprodukter, samtidigt som det fortfarande är mycket konkurrenskraftigt och deras marknadsandel växer, säger Mark Gray, Universal Robots försäljningschef i Storbritannien, enligt ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078